Поздравяваме Ви за добрия избор на домакински електроуред!

Фирмата Ви гарантира надеждното използване на уреда при спазване на условията за пренасяне, съхранение и мрежово захранване.

 


ВАЖНО !"България сервиз груп" ООД изпълнява гаранционен сервиз САМО на уреди с марките 
и закупени от верига магазини "ТЕХНОПОЛИС";

 и е с обхват САМО за територията на Република България. За всички уреди с промоционално удължена гаранция - гаранционната карта трябва да бъде регистрирана до 30 дни от закупуването на уреда.

За всички останали уреди регистрацията не е задължителна. 

 

 

ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ ЗА ДОМАКИНСКИ ЕЛЕКТРОУРЕДИ

  

 ГАРАНЦИОННА КАРТА

ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА УДЪЛЖЕНА ГАРАНЦИЯ 2+3 ГОДИНИ

 

Уредите с промоционално удължена гаранция от марката Candy закупени само от верига магазини "ТЕХНОПОЛИС" изискват специфична регистрация, която може да бъде направена тукТУК 

 

Общи условия за регистрация на 5 или 7 годишна гаранция на уреди с марка Candy

За да бъде валидна Вашата 5 или 7 годишнна гаранция, в зависимост от промоционалната кампания на магазин ТЕХНОПОЛИС , е необходимо да регистрирате уреда в 30 дневен период . Клиентът, закупил продукт в рамките на Кампанията при условията на Официалния регламент, получава 5 (пет) или 7 (седем) години търговска гаранция след регистрация .  Допълнителната гаранция обхваща САМО И ЕДИНСТВЕНО УРЕДИ НА КЛИЕНТИ С ДОКУМЕНТИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА. Документите за гаранцията ще бъдат предоставени от продавача при покупката, като Допълнителната гаранция ще бъде валидна въз основа на следните документи: фискален бон/фактура и гаранционна карта, получени при покупката, както и регистрация на удължената гаранция в рамките на 30 (тридесет) календарни дни от датата на покупката чрез следните варианти:

  1. Обаждане на тел. 0700 20 603 .(на цената на градски разговор според Вашият абонаментен план, на територията на Република България.)
  2. регистрация он-лайн на интернет адрес : https://www2.bgs.bg/regca/Register_PromoWarr_Candy_Bulgariaadd.php
  3. Системата ще генерира уникален регистрационен номер, който трябва да впишете в част А в полето регистрационен номер на Вашата гаранционна карта

Регистрацията е завършена при изпращане на необходимите документи по имейл (фискален бон/фактура за покупка и етикет на продукта) и получено потвърждение.

За да се възползва от допълнителния гаранционен период, Клиентът трябва да регистрира удължената гаранция в рамките на 30 (тридесет) календарни дни от датата на покупката, посочена във фискалния бон/фактурата, на телефонен номер: 0700 20 603 (на цената на градски разговор според Вашият абонаментен план, на територията на Република България.), както и да изпрати сканирано копие на фискалния бон/фактурата за покупка, гаранционната карта – попълнена, снимка на  етикета - заводски стикер с данни на продукта по имейл на адрес : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  за регистрация на удължената гаранция. След телефонната регистрация или он-лайн и получаването на необходимите документи на имейл адреса, Организаторът ще провери информацията и изпратените  документи, и ще изпрати имейл за потвърждение на клиента.

Клиента няма да получи допълнителна гаранция в следните случаи:

-  е закупил друг домакински уред, различен от моделите, участващи в Кампанията;

-  е закупил домакински уред Candy извън периода на Кампанията (покупката се счита за датата, посочена във фискалния бон/фактурата за покупка, издаден от продавача)

-  е закупил продукт, който не е внесен в България от магазини Технополис

-  е закупил продукт от друг магазин – /E-MAG и други платформи/, извън партньорските магазини и дистрибутори

-  не е регистрирал продукта в рамките на 30 (тридесет) календарни дни или не е изпратил необходимите документи (фискален бон/фактура за покупка и етикет на продукта).

 


 

 ГАРАНЦИОННА КАРТА

 

Уредите с промоционално удължена гаранция от марка Hoover закупени само от верига магазини "ТЕХНОПОЛИС" изискват специфична регистрация, която може да бъде направена тукТУК

 


 

Ремонт и резервни части от България сервиз груп

Ние от България сервиз груп Ви предлагаме резервни части с най-високо качество. Те ще гарантират правилното функциониране на Вашите повредени машини. А при необходимост от сервиз, нашите техници ще се погрижат за ремонта.

Нашата цел е да удовлетворим потребностите на нашите клиенти. Затова Ви предлагаме сервиз и резервни части на различни марки. В нашия голям асортимент ще откриете - Miele, Gorenje, AEG, Electrolux, Zanussi, Moulinex, Rowenta, Krups, Tefal, Liebherr, LG Electronics, Candy, Hansa и много други.

Направете заявка за ремонт през менюто на нашия сайт, а ако се нуждаете от резервни части посетете нашия онлайн магазин.

Защо да използваме резервни части от България сервиз груп?

С нас винаги вземате най-доброто решение за Вашите уреди. Резервните части, които Ви предлагаме, се отличават със своето високо качество, надеждност и здравина. Те са оригинални и следват стандарта на марките, за които са предназначени. Това се отнася не само за марки като Miele, Gorenje, а за всички, които ще откриете при нас.

В нашия онлайн магазин ще откриете единствено оригинални резервни части. Така Ви гарантираме, че Вашите уреди ще функционират безупречно БЕЗ значение в кой сервиз са подменени.

logo BSG big

📩 Електронна поща

☎ Телефон

0700 10 218

*На цената на един градски разговор при обаждане от цялата страна от стационарен телефон. При обаждане от мобилен телефон, цената на разговора е според тарифния Ви план.

"БЪЛГАРИЯ СЕРВИЗ ГРУП" ООД

Copyright https://www.servicebg.net © 2024