национален телефон:

0700 10 218

Ремонт на съдомиялна:

Съдомиялната машина значително улеснява всяко домакинство. Това е мултифункционален уред с голямо количество агрегати и аксесоари, което разбира се е предпоставка за възникване на различни неизправности. Доверете се за ремонта на квалифицираните специалисти, които в голяма част от случаите ще решат проблема Ви без да се налага транспортирането на уреда до сервизна база.

Основни причини за проблеми при съдомиялните машини

 

1. Повреди по блока за управление - Неправилно свързване на уреда. Не светва контролният панел. Не приключва правилно програмата и др.

2. Дюзите, които разпръскват водата - Запушени филтри (поради поставяне на твърде мръсни съдове за миене). Некачествено избран миещ препарат. Машината бръмчи по- силно от нормалното.

3. Повреди по нагревателния елемент - Неправилно свързване към ел. контакта. Непочистване на нагревателя

4. Повреди при бутоните за управление -Твърде силно натискане на бутона. Възможно е бутона буквално да "хлътне".

5. Повреди по вратата и други елементи - Недобре поставени уплътнители. Проблем в пантите на вратата.

Много са причините, поради които може да се повреди домакинският електроуред - небрежна експлоатация, обичайното износване на части и агрегати, или дори токов удар. Благодарение на опитният майстор, проблемите Ви ще останат на заден план.
Ще проведем диагностика и ще извършим необходимият ремонт при това с качествени оригинални резервни части.

Необходимо е само да направите Вашата заявка за ремонт на националният ни телефон: 0700 10 218
В най-кратък срок оператор ще се свърже с вас за доуточняване на заявката Ви и за насрочване на час за посещение от сервизен специалист.