национален телефон:

0700 10 218

Ремонт на хладилник:

Не е необходимо при проблем с хладилника си да  мислите веднага за неговата замяна.
Като цяло ремонтът на такъв тип уред обикновено е много по-евтин от купуването на нов. Важно е разбира се този ремонт да бъде извършен от високо квалифициран специалист и също така да се използват оригинални резервни части.

Основни причини за проблеми при хладилниците

 

1. Има хора, които не се замислят, че хладилникът изисква периодично размразяване, почистване и преглеждане за продукти с изтекъл срок на годност. Всичко това са фактори, способстващи за повреди по уреда.

2. Износването на механизмите, агрегатите и някои от малките детайли се случва след известен период на експлоатация.  Желателно е периодично да се извършват профилактични и ремонтни дейности, а своевременната замяна на някои части, ще удължи значително експлоатационният срок.

3. В някои домове са възможни пикове на напрежението в електрическата мрежа, което се отразява негативно на всички електрически уреди в домакинството. На практика, това се оказва и основната причина за неизправностите при хладилниците.

Много са причините, поради които може да се повреди домакинският електроуред - небрежна експлоатация, обичайното износване на части и агрегати, или дори токов удар. Благодарение на опитният майстор, проблемите Ви ще останат на заден план.
Ще проведем диагностика и ще извършим необходимият ремонт при това с качествени оригинални резервни части.

Необходимо е само да направите Вашата заявка за ремонт на националният ни телефон: 0700 10 218 
В най-кратък срок оператор ще се свърже с вас за доуточняване на заявката Ви и за насрочване на час за посещение от сервизен специалист.