национален телефон:

0700 10 218

Ремонт на фурна:

Фурните са устройство, чрез което не само можете да печете всякакъв вид месо или риба, но и да приготвяте зеленчуци или сладкарски изделия. Този уред, като правило, винаги е в постоянна експлоатация, поради което неговият отказ е доста често срещан проблем. За такива случаи,трябва да предвидите ремонт на електрическата фурна. А специалистът на нашата компания ще свърши цялата работа не само за кратко време, но и у дома, което е много удобно.

Основни причини за проблеми при фурните

 

1. Уредът не нагрява. Не се вижда зачервяване на нагревателя. Възможна причина е липса на захранване или изцяло повреден агрегат.

2. Уредът не се загрява, когато са зададени режим на работа и температура. Това може да се случи поради повреда на електрическия кабел или на дефектен компонент, който трябва да бъде заменен с нов.

3. Храната прегаря. Това може да е причинено от повреден термостат или софтуерен проблем при зададения режим.

4. Лошо изпечена или  направо сурова храна. Вероятен проблем в нагревателя.

5. Уредът внезапно спира да работи. Възможно е да е изгорял електронният модул на управлението. Обикновено се налага замяната му с нов

Много са причините, поради които може да се повреди домакинският електроуред - небрежна експлоатация, обичайното износване на части и агрегати, или дори токов удар. Благодарение на опитният майстор, проблемите Ви ще останат на заден план.
Ще проведем диагностика и ще извършим необходимият ремонт при това с качествени оригинални резервни части.

Необходимо е само да направите Вашата заявка за ремонт на националният ни телефон: 0700 10 218 или да попълните заявката за ремонт.
В най-кратък срок оператор ще се свърже с вас за доуточняване на заявката Ви и за насрочване на час за посещение от сервизен специалист.